Blog
Restaurant de Kassier
Home
Hotel
Kamer 1
Kamer 2
Kamer 3
Kamer 5
Kamer 6
Kamer 7
Kamer 8
Restaurant
VALENTIJNSDAG
Lunch
À La Carte
Keuzemenu
Vegetarisch menu
Kindermenu
Arrangementen
Events
Over ons
Vacatures
Blog
Contact
Restaurant de Kassier
Reserveer een tafel
Boek een kamer
Keuzemenu
Menu
3-gangen | € 45.00
4-gangen | € 52.00
3 & 4 gangen keuzemenu
Voorgerecht
Tartaar Zeebaars
Yuzu | Avocado | Radijs | Paksoi
Rundercarpaccio
Truffeldressing | Pijnboompitten | Parmezaan
Macaron van Rode Biet
Geitenkaas | Pani Puri *
Daikon Rolls
Rettich Gember | Groene Asperge | Avocado | Miso Dressing *
Tussengerecht
Gyoza
Gamba | Kreeftencurry
Tortellini Ganzenlever
Truffel | Pruimenjus | Paddenstoelenroom
Rendag van Bloemkool
Zoete Aardappel | Wilde Rijst | Lotus Wortel *
Knolselderij Soep
Geroosterde Knolselderij | Truffel Olie *
Hoofdgerecht
Kabeljauw
Paksoi | Pastinaak | Shiitake | Dashi Beurre Blanc
Zwartpoot Hoenderfilet
Kaantjes | Witlof | Paddenstoelen | Morillesaus
Indische Smoor met Iberico Varkenshaas
Zoete Aardappelcrème | Paksoi | Lotuschips
Tournedos
180 gram | Peperjus | Menu Supplement €10
Open Ravioli
Knolselderij-Truffel | Geitenkaas | Spinazie | Paddenstoelen | Botersaus *
Nagerecht
Panna Cotta van Sereh
Blondie | Pistache Room-ijs | Bosbessen Gel
Scroppino
Citroen | Wodka | Prosecco
Kaasplateau
Friandises