Logo
  • Blog
  • Restaurant de Kassier
  • Home
  • Hotel
    • Kamer 1
    • Kamer 2
    • Kamer 3
    • Kamer 5
    • Kamer 6
    • Kamer 7
    • Kamer 8
  • Restaurant
    • VALENTIJNSDAG
    • Lunch
    • À La Carte
    • Keuzemenu
    • Kindermenu
  • Arrangementen
  • Events
  • Over ons
    • Vacatures
  • Blog
  • Contact
  • Restaurant de Kassier
  • Reserveer een tafel
  • Boek een kamer

À La Carte

Bites

Brood
4.5
Aioli | Rettich Salsa
Pata Negra
20
Rucola | Tomaat | Toast | 60 gram
Pekingeend Loempia's
10
Hoisin | 4 stuks
Crispy Nori Zalm
13
Yuzu | Wakame Salade | Radijs
Gyoza
10
Beef | Bulgogi | Rode Peper | Bosui
Taco Hete Kip
12
Kimchi | 2 stuks
Gamba's Pil Pil
13
Knoflook | Peterselie | Tomaat

Oesters

Oesters Traditioneel (Per Stuk / Half Dozijn)
4.5 / 21
Limoen
Oesters Geay (Per Stuk / Half Dozijn)
4.5 /21
Yuzu Dressing | Limoen
Oesters van Nam Kee (Per Stuk / Half Dozijn)
5 / 25
Gestoomde Oester | Zwarte Bonensaus | Bosui | Rode | Rode Peper

Voorgerechten

Tartaar Zalm
14
Wasabi Hollandaise | Gemarineerde Gamba's | Radijs | Koolrabi
Tataki Ossenhaas
14
Gado Gado Crumble | Yakiniku
Taco Hete Kip
12
Kimchi
Daikon Rolls
12
Rettich Gember | Groene Asperge | Avocado | Miso Dressing *
Macaron
10
Rode Biet | Geitenkaas | Pani Puri *

Tussengerechten

Gyoza
14
Gamba | Kreeftencurry
Tortellini Ganzenlever
15
Truffel | Pruimenjus | Paddenstoelenroom
Soto
9
Indische Kippenbouillon | Taugé | Sambal | Bosui | Kroepoek
Groene Asperges
14
Groene Curry | Groene Rijstvlokken *
Zoete Aardappelcrème Soep *
8

Hoofdgerechten

Kabeljauw
24
Persillade | Pastinaak | Witlof | Botersaus
Indische Smoor met Iberico Varkenshaas
24
Zoete Aardappelcrème | Paksoi | Lotuschips
Tournedos
33
180 gram | Peperjus
Maïskip
22
Risotto | Paddenstoelen | Parmezaan | Kaantjes
Risotto
20
Paddenstoelen | Parmezaan | Kaantjes
Open Ravioli
20
Knolselderij-Truffel | Botersaus | Geitenkaas | Spinazie | Paddenstoelen*

À la carte specials

Bentobox
22
Oosterse Carpaccio | Tonijn | Pekingeend Loempia | Crispy Nori Zalm

Specials

Carpaccio
21
Verse Truffel | Eendenlever | Parmezaan | Pijnboompitten
Tortellini Ganzenlever
25
Gebakken Ganzenlever | Truffel | Pruimenjus | Paddenstoelenroom
1/2 Kreeft Thermidor
30
Casulette | Gamba | Bearnaise
Kreeft Thermidor
45
Casulette | Bearnaise
Kreeft op Oosterse wijze
45
1/2 Kreeft | Coquilles | Gamba's | Teriyaki
Zeetong à la Meunière
49
500 gram
Surf en Turf
28
Ossenhaas | Gamba's | Teriyaki | Oosterse Wokgroentes
Iberico Ribroast
24
300 gram
Tournedos
33
180 gram
Tournedos Rossini
42
Ganzenlever | 180 gram
Ribeye
37.5
300 gram
Chateaubriand
40 p.p.
Bearnaise Saus | Peperjus | Voor 2 Personen | 450 gram
Extra gebakken Ganzenlever
10
50 gram

Sauzen voor bij het Vlees

Knoflookjus
Peperjus
Béarnaisesaus

Side dishes

Gebakken Aardappels
4.5
Spekjes | Ui
Verse Frietjes
4.5
Truffelmayonaise *
Gemengde Salade *
4.5
Spinazie
6.5
Zachtgekookt Ei

Nagerechten

Mango
10
Passievrucht | Witte Chocolade | Sorbet-Ijs
Kiwi Parfait
10
Pandan Cake | Pandan Crème | Limoen Gel | Kokos Crumble
Scroppino
9
Citroen | Wodka | Prosecco
Kaasplateau
15
5 Nederlandse Kazen | Notenbrood
Friandises
9
Met Koffie of Thee
Volg ons ook op social media!
Logo
Contact

Grotestraat 29
5431DH Cuijk

T +31 485 216756

E info@hoteldebankier.nl

Plan route

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 12:00

Wilt u meer weten?

Voor vragen of bijzondere verzoeken, kunt u via onze contactpagina contact met ons opnemen.

RESERVEER EEN TAFEL

© 2023
  • Home
  • Privacy policy
  • Cookie beleid
Website en marketing