Blog
Restaurant de Kassier
Home
Hotel
Kamer 1
Kamer 2
Kamer 3
Kamer 5
Kamer 6
Kamer 7
Kamer 8
Restaurant
VALENTIJNSDAG
Lunch
À La Carte
Keuzemenu
Kindermenu
Arrangementen
Events
Over ons
Vacatures
Blog
Contact
Restaurant de Kassier
Reserveer een tafel
Boek een kamer
À La Carte
Bites
Brood
4.5
Aioli | Rettich Salsa
Pata Negra
20
Rucola | Tomaat | Toast | 60 gram
Pekingeend Loempia's
10
Hoisin | 4 stuks
Crispy Nori Zalm
13
Yuzu | Wakame Salade | Radijs
Gyoza
10
Beef | Bulgogi | Rode Peper | Bosui
Taco Hete Kip
12
Kimchi | 2 stuks
Gamba's Pil Pil
13
Knoflook | Peterselie | Tomaat
Oesters
Oesters Traditioneel (Per Stuk / Half Dozijn)
4.5 / 21
Limoen
Oesters Geay (Per Stuk / Half Dozijn)
4.5 /21
Yuzu Dressing | Limoen
Oesters van Nam Kee (Per Stuk / Half Dozijn)
5 / 25
Gestoomde Oester | Zwarte Bonensaus | Bosui | Rode | Rode Peper
Voorgerechten
Tartaar Zalm
14
Wasabi Hollandaise | Gemarineerde Gamba's | Radijs | Koolrabi
Tataki Ossenhaas
14
Gado Gado Crumble | Yakiniku
Taco Hete Kip
12
Kimchi
Daikon Rolls
12
Rettich Gember | Groene Asperge | Avocado | Miso Dressing *
Macaron
10
Rode Biet | Geitenkaas | Pani Puri *
Tussengerechten
Gyoza
14
Gamba | Kreeftencurry
Tortellini Ganzenlever
15
Truffel | Pruimenjus | Paddenstoelenroom
Soto
9
Indische Kippenbouillon | Taugé | Sambal | Bosui | Kroepoek
Groene Asperges
14
Groene Curry | Groene Rijstvlokken *
Zoete Aardappelcrème Soep *
8
Hoofdgerechten
Kabeljauw
24
Persillade | Pastinaak | Witlof | Botersaus
Indische Smoor met Iberico Varkenshaas
24
Zoete Aardappelcrème | Paksoi | Lotuschips
Tournedos
33
180 gram | Peperjus
Maïskip
22
Risotto | Paddenstoelen | Parmezaan | Kaantjes
Risotto
20
Paddenstoelen | Parmezaan | Kaantjes
Open Ravioli
20
Knolselderij-Truffel | Botersaus | Geitenkaas | Spinazie | Paddenstoelen*
À la carte specials
Bentobox
22
Oosterse Carpaccio | Tonijn | Pekingeend Loempia | Crispy Nori Zalm
Specials
Carpaccio
21
Verse Truffel | Eendenlever | Parmezaan | Pijnboompitten
Tortellini Ganzenlever
25
Gebakken Ganzenlever | Truffel | Pruimenjus | Paddenstoelenroom
1/2 Kreeft Thermidor
30
Casulette | Gamba | Bearnaise
Kreeft Thermidor
45
Casulette | Bearnaise
Kreeft op Oosterse wijze
45
1/2 Kreeft | Coquilles | Gamba's | Teriyaki
Zeetong à la Meunière
49
500 gram
Surf en Turf
28
Ossenhaas | Gamba's | Teriyaki | Oosterse Wokgroentes
Iberico Ribroast
24
300 gram
Tournedos
33
180 gram
Tournedos Rossini
42
Ganzenlever | 180 gram
Ribeye
37.5
300 gram
Chateaubriand
40 p.p.
Bearnaise Saus | Peperjus | Voor 2 Personen | 450 gram
Extra gebakken Ganzenlever
10
50 gram
Sauzen voor bij het Vlees
Knoflookjus
Peperjus
Béarnaisesaus
Side dishes
Gebakken Aardappels
4.5
Spekjes | Ui
Verse Frietjes
4.5
Truffelmayonaise *
Gemengde Salade *
4.5
Spinazie
6.5
Zachtgekookt Ei
Nagerechten
Mango
10
Passievrucht | Witte Chocolade | Sorbet-Ijs
Kiwi Parfait
10
Pandan Cake | Pandan Crème | Limoen Gel | Kokos Crumble
Scroppino
9
Citroen | Wodka | Prosecco
Kaasplateau
15
5 Nederlandse Kazen | Notenbrood
Friandises
9
Met Koffie of Thee